Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Οριακά ματς για πρόκριση και κούπα!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (30/07) δεν έχει τόσα πολλά ματς, αλλά αυτά που έχει είναι πολύ σημαντικά. Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Εννοείται, ότι βρίσκετε τις επιλογές μας σε ελκυστικές αποδόσεις στη winmasters.

Από Αγγλία και Σουηδία, προέρχονται τα σημερινά μας προγνωστικά. Στην πρώτη, υπάρχει κρίσιμο παιχνίδι για τα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ. Η Φούλαμ υποδέχεται την Κάρντιφ για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό. Στη Σουηδία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα ο τελικός του κυπέλλου, ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και τη Μάλμε. Εδώ, κρίνεται μια κούπα! Γίνεται αντιληπτό, ότι είναι πολύ σημαντικά τα ματς που επιλέξαμε. Ας δούμε τις προβλέψεις μας για αυτά.

«Σφραγίζει» τον τελικό η Φούλαμ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Αγλγία, και την Τσάμπιονσιπ. Για τα πλέι-οφ ανόδου, η Φούλαμ φιλοξενεί την Κάρντιφ. Είναι ο δεύτερος ημιτελικός, με τη Φούλαμ να έχει κερδίσει 0-2 στον πρώτο. Το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η Φούλαμ απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Και ειδικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Οι παίκτες του Σκοτ Πάρκερ έφτασαν να διεκδικούν και την απευθείας άνοδο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Μπήκαν όμως αποφασισμένοι για την άνοδο στα πλέι-οφ. Έχουν δέσει αμυντικά, και το απέδειξαν και στην έδρα της Κάρντιφ. Πέρασαν σχετικά εύκολα με το 0-2, και έχουν πάρει δυνατό προβάδισμα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουν όμως. Επιθυμούν να προκριθούν με δύο νίκες στον τελικό, δείχνοντας στην Μπρέντφορντ που τους περιμένει ότι δεν αστειεύονται.

Από την άλλη, η Κάρντιφ δεν έχει και πολλά περιθώρια στο σημερινό ματς. Είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί και να ψάξει τα γκολ της ανατροπής. Αυτό βέβαια θα υποβαθμίσει λογικά την αμυντική της λειτουργία, που δεν είναι και η... ιδανική. Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο πρώτο ματς. Φαίνεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για το μεγάλη βήμα. Έτσι, χωρίς άγχος πλέον, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο «Κρέιβεν Κότατζ». Πάντως, τα αμυντικά της κενά είχαν φανεί και στο φινάλε της regular season, παρά το γεγονός ότι κέρδιζε.

Η Φούλαμ είναι ένα κλικ πάνω ως ομάδα. Έχει την ψυχολογία, την έδρα, και φυσικά την ποιότητα για να διπλασιάσει τις νίκες της επί της Κάρντιφ. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.06.

«Μιλάει» η... κλάση για την κούπα

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία, και το κύπελλο της χώρας. Σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και τη Μάλμε. Το ματς θα γίνει στην έδρα της πρώτης, αλλά αυτό δεν αρκεί για να της χαρίσει τον τίτλο.

Η Γκέτεμποργκ απογοητεύει σε κάποιο βαθμό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, και συγκεκριμένα στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από την απευθείας πτώση! Μετράει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και δυσκολεύεται πολύ, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τη Χάκεν. Αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Στο κύπελλο, βρέθηκε στον τελικό αφού απέκλεισε στην παράταση τις Χάμαρμπι και Έλφσμποργκ. Έχει κάποια προβλήματα απουσιών για σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μάλμε έχει μπει σαφώς καλύτερα στο πρωτάθλημα. Αυτήν τη στιγμή εντοπίζεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πίσω από την κορυφή. Έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τελευταίο το εμφατικό 2-5 επί της Σίριους. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και προσπαθεί να βελτιωθεί και αμυντικά. Διαθέτει από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της χώρας, για πολλούς το πιο ποιοτικό. Δεν έχει σημαντικές απουσίες για τον τελικό, ενώ ξεκούρασε και πολλούς παίκτες στο ματς του πρωταθλήματος. Για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε την ΑΪΚ Στοκχόλμης και τη Μιάλμπι.

Ναι μεν, πρόκειται για ντέρμπι, με βάση τα ονόματα και τις φανέλες των δύο ομάδων. Καθαρά αγωνιστικά όμως, η Μάλμε υπερέχει και είναι το φαβορί. Πιστεύουμε θα το δείξει αυτό και στο χορτάρι, κατακτώντας το τρόπαιο. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!