Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Πήρε φόρα η Έβερτον, κι όμως... γκολ στην Ελλάδα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Ήρθε το Σάββατο (28/11) και έφερε μαζί του ένα γεμάτο κουπόνι πάμε στοίχημα! Το Betarades.gr έχει ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Υπάρχει πλήθος αναμετρήσεων, οπότε χρειάζεται προσεκτικό διάβασμα του κουπονιού. Όλους τους αγώνες που θα προταθούν, μπορείτε να τους βρείτε με πάρα πολλά στοιχήματα στην bet365

Η Πρέμιερ Λιγκ παίζει μπάλα και μας απασχολεί... ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στον αγώνα της Έβερτον με τη Λιντς. Από εκεί και πέρα, έχουμε πρόταση που... ξεχωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα! Από το ποδόσφαιρο μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με δυνατό σημείο. Όμως, υπάρχει και το μπάσκετ, με τα προκριματικά του Eurobasket. Κρατήσαμε κάτι και από εκεί, και πάμε να τα δούμε όλα!

Παίρνει μπρος η Έβερτον

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 10η αγωνιστική, η Έβερτον υποδέχεται τη Λιντς. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα τους στηρίξουμε.

Η Έβερτον έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα φέτος στο πρωτάθλημα. Ήταν για κάποιο διάστημα στην κορυφή και εντυπωσίαζε με την απόδοσή της. Ωστόσο, από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και μετά χάλασε λίγο η εικόνα της. Ήρθαν κάποιες γκέλες, και τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί τη φόρμα της. Πήρε ψυχολογία από το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στη Φούλαμ, με 2-3. Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της και να χτίσει σιγά - σιγά πάλι σερί νικών. Ικανή για φοβερά πράγματα η τριπλέτα Ριτσάρλισον - Χάμες - Κάλβερτ Λιούιν.

Η Λιντς από την άλλη, είναι από τις ομάδες που έχουν αφήσει θετικά σημάδια μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τα πάει πολύ καλά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Ενδεικτικά, έχει πάρει ισοπαλία από τη Μάντσεστερ Σίτι. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Άρσεναλ. Έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική. Έχασε πολλές φάσεις, είχε δοκάρια, και κινδύνευσε και να... χάσει προς το τέλος. Είναι νέα στην κατηγορία και χαρακτηρίζεται από αφέλεια. Αυτό μπορεί να της κοστίσει απόψε.

Θεωρούμε πως η Έβερτον είναι συνολικά καλύτερη ομάδα. Έχει πιο ποιοτικό ρόστερ, δείχνει να ανεβαίνει και παίζει στην έδρα της. Αξίζει ο «άσος» σε απόδοση 2.08.

Πολλά γκολ στη Λάρισα

Συνεχίζουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι στην 10η αγωνιστική. Η Λάρισα υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Αλκαζάρ και αμφότερες οι ομάδες βλέπουν μόνο τη νίκη.

Μέχρι τώρα, η Λάρισα δείχνει ότι είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως, έχει παρουσιάσει κάποια σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό. Βρίσκει δίχτυα πιο εύκολα, αλλά η άμυνά της παραμένει ιδιαίτερα ασταθής. Κατάφερε να ισοφαρίσει την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ηττήθηκε τελικά με 4-1. Οφείλει να πάρει πόντους στο Αλκαζάρ η Λάρισα και δεν την... παίρνει να κλειστεί πίσω.

Ο Ατρόμητος επίσης, δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Δεν έχει κακό ρόστερ, αλλά δεν έχει βρει και ρυθμό. Προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία αυτό το αποτέλεσμα για τους Περιστεριώτες. Ο Κάναντι έχει ικανούς παίκτες στα χέρια του και περιμένει πράγματα από αυτούς. Και ο Ατρόμητος πλέον, παίζει σε κάθε ματς μόνο για το τρίποντο.

Οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δέχονται εύκολα φάσεις και γκολ και θα παίξουν ανοιχτά για τη νίκη και σήμερα. Αξίζει το ρίσκο στο Over 2.5 σε απόδοση 2.40.

Ανώτερη η Πόρτο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία και το πρωτάθλημά της, που βρίσκεται στην 8η αγωνιστική του. Χωρίς περιθώρια για απώλειες, η Πόρτο δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντα Κλάρα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί.

Η Σάντα Κλάρα προέρχεται από νίκη στο κύπελλο επί της Μπέιρα Μαρ, με 1-3. Δεν ήρθε τόσο εύκολα αυτό το αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν. Η Σάντα Κλάρα έκανε στο τέλος την ανατροπή. Είχε ρίξει στροφές πριν τη διακοπή. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα, έχασε με 2-0 από την Τοντέλα. Έχει τα θεματάκια της στην άμυνα και σε ματς σαν το σημερινό, αυτά δεν συγχωρούνται.

Η Πόρτο με τη σειρά της, θέλει να φορτσάρει και στο πρωτάθλημα. Οι «Δράκοι» έχουν κάνει τις γκέλες τους, με πιο πρόσφατη την ήττα από την Πάκος Φερέιρα με 3-2. Βέβαια, πριν τη διακοπή κέρδισε την Πορτιμονένσε με 3-1. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάει περίφημα, και έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Μεσοβδόμαδα πέρασε από τη Γαλλία νικηφόρα, με το 0-2 επί της Μαρσέιγ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι και θέλουν να ανέβουν στην κατάταξη. Τέρμα τα αστεία για αυτούς στο πρωτάθλημα. Πάνε για μια εμφατική εμφάνιση απόψε. Επιλέγουμε την Πόρτο -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Έχει υποχρέωση η Ισπανία

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και τα προκριματικά του Eurobasket. Για τον πρώτο όμιλο, το Ισραήλ κοντράρεται με την Ισπανία. Το Ισραήλ έχει μόνο τυπικά την έρα, αφού το ματς γίνεται στη Βαλένθια.

Εξαιρετική είναι η παρουσία που έχει μέχρι τώρα το Ισραήλ στον όμιλο. Δείχνει αποφασισμένο από την αρχή, και έχει κάνει το 2Χ2. Ειδικότερα, κέρδισε αρχικά την Πολωνία με 75-71. Στη συνέχεια, επικράτησε της Ρουμανίας με 87-63. Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο Μέκελ, ο Μπλατ και ο Κοέν αποτελούν τους ηγέτες της ομάδας και θα επιδιώξουν να κάνουν το «μπαμ» σήμερα. Βέβαια, ξέρουν καλά ότι το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο, όποια κι αν είναι η σύνθεση του αντιπάλου.

Η Ισπανία απεναντίας, αγωνίζεται χωρίς τους NBAers και τους παίκτες που παίζουν σε ομάδας της Euroleague. Παρόλα αυτά, το μπασκετικό επίπεδο της χώρας είναι πολύ υψηλό και βγαίνουν διαρκώς νέοι παίκτες. Έτσι, η ομάδα παραμένει ανταγωνιστική και χαρακτηρίζεται ως φαβορί απέναντι σε αντιπάλους όπως το Ισραήλ. Η ήττα από την Πολωνία με 80-69, έχει βάλει σε... περιπέτειες τους Ισπανούς. Συνεπώς, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα σήμερα, εκτός από τη νίκη.

Το ματς δεν είναι εύκολο για την Ισπανία, αλλά έχει υποχρέωση να το πάρει. Είναι και πάλι ανώτερη από τους Ισραηλινούς και πιστεύουμε θα το αποδείξει στο παρκέ. Έχει αξία η Ισπανία -8.5 σε απόδοση 1.97.