Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Βήμα πρόκρισης η Σπόρτινγκ, γκολ στη Μολδαβία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τετάρτης (23/11) καθώς περιλαμβάνει παιχνίδια για το Champions League, με την 5η αγωνιστική των ομίλων να ολοκληρώνεται απόψε. Έκανε και πάλι την έρευνά του για προγνωστικά στοιχήματος το Betarades.gr και έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές από τα ματς σε Πορτογαλία και Μολδαβία.

Στις 22:00, η Σπόρτινγκ φιλοξενεί στη Λισαβόνα τη Ντόρτμουντ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Τρένο" η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που διατηρεί ένα εντυπωσιακό σερί εννιά νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) επί της Βαρζίμ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πορτογαλίας. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου κέρδισε τα έξι τελευταία ματς, τα τέσσερα εκ των οποίων χωρίς να δεχθεί γκολ. Δεν "πατάει" καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας δυο ήττες στα τρία τελευταία ματς. Αντιμετωπίζει πολλές απουσίες με κομβική αυτή του πολύτιμου επιθετικού Χόλαντ. Παράλληλα, έχει θέματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί εφτά γκολ στα τρία τελευταία εκτός. Μονόδρομος η νίκη για την φορμαρισμένη Σπόρτινγκ, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κρατήσουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Την ίδια ώρα, η Σέριφ Τιράσπολ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Σέριφ Τιράσπολ θυμίζει... πολυβόλο, καθώς έχει σημειώσει 18 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Προέρχεται από νίκη (1-3) επί της Φλορέστι, ενώ ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου μετράει δύο σερί ήττες, αμφότερες από την Ίντερ, παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Περίοδο φόρμας διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης, που μετράει τέσσερις σερί νίκες σε Ευρώπη και La Liga. Με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και ακόμη και την πρώτη θέση, αν δεν κερδίσει η Ίντερ. Φαβορί η ισπανική ομάδα, όμως δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Champions League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!