Skip to main content

Η χειμωνιάτικη φουρτουνιασμένη παραλία της Σάρτης από ψηλά (vid)

Δείτε την παραλία της Σάρτης από ψηλά στο βίντεο που τράβηξε μέσω drone ο κινηματογραφιστής και χρήστης του Youtube, George Sal

Ένα βίντεο με drone που απεικονίζει από ψηλά την όμορφη παραλία της Σάρτης, στη Χαλκιδική, με... φουσκωμένη τη θάλασσα, επιμελήθηκε ο κινηματογραφιστής και χρήστης του Youtube, George Sal.

Η Σάρτη βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της χερσονήσου της Σιθωνίας συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα.

Έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία διότι έχει πολύ καθαρά νερά κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και τις βουτιές σας άφοβα.

Διαθέτει φυσική ομορφιά με γραφικούς κολπίσκους και μια πεντακάθαρη θάλασσα που πολύς κόσμος επιλέγει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όπως αναφέρει στο σχόλιό του ο κινηματογραφιστής, «η φύση, το πράσινο και το γαλάζιο της θάλασσας είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που θα σας γοητέψει».

«Τα κρυστάλλινα πρασινογάλαζα νερά της θάλασσας, η λευκή άμμος, οι υπήνεμοι κολπίσκοι, οι μοναδικές ακτές που τις προφυλάσσουν γραφικοί βράχοι, συναρπάζουν τους επισκέπτες και προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες. Από το λιμανάκι της Σάρτης ξεκινούν καθημερινά οργανωμένες θαλάσσιες εκδρομές για τον περίπλου του Αγίου Όρους, τη Βουρβουρού και παραλίες της περιοχής», σημειώνει.

Δείτε το βίντεο: