Skip to main content

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αρωγός στο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει ουσιαστικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης από το 2015, κυρίως στον τομέα της αντιμετώπισης καταστροφών.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενισχύει οικονομικά το έργο των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και συγκεκριμένα στις δράσεις πάνω στην έρευνα και τη διάσωση.
 
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει ουσιαστικά την ΕΟΔ από το 2015, κυρίως στον τομέα της αντιμετώπισης καταστροφών, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη της οργάνωσης να προμηθεύονται, αλλά και να ανανεώνουν το διασωστικό τους εξοπλισμό, που χρησιμοποιείται σε έκτακτες καταστάσεις, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές κι άλλες φυσικές καταστροφές.
 
Οι δύο οργανισμοί, διατηρούν στενή συνεργασία σε θέματα προετοιμασίας και υποστήριξης για την αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης. Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά τη συνδρομή της ΕΟΔ στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης που μπορεί να προκύψουν με σκοπό την άμεση αρωγή στο μέγιστο δυνατό βαθμό και την υποστήριξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την υλοποίηση των δράσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο του σωματείου.
 
«Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη διαχρονική της υποστήριξη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.