Skip to main content

Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης συζητούν για τα προβλήματα της αγοράς

Όπως αναφέρει ο ΕΣΘ, κάθε μήνα θα ορίζεται η Ημέρα Συναδέλφου κατά την οποία θα καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε συνάντηση.

Με τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην αγορά οι έμποροι της Θεσσαλονίκης η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στο πλαίσιο της προσπάπισης των συμφερόντων του κλάδου του εμπορίου θεσπίζεται η Ημέρα Συναδέλφου.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΘ, κάθε μήνα  θα ορίζεται μια ημέρα, κατά την οποία θα καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε συνάντηση, προκειμένου να συζητούνται τα προβλήματα της αγοράς και οι προτάσεις για την επίλυσή τους.

Για αυτόν τον λόγο καλούνται οι έμποροι της πόλης να αποστείλουν τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν, στο email του Συλλόγου προκειμένου να οριστεί η πρώτη «Ημέρα Συναδέλφου».

«Οι δράσεις του συνδικαλιστικού μας οργάνου πρέπει να είναι στοχευμένες και άμεσες. Ο αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας είναι κοινός και οι λύσεις έρχονται μόνο όταν υπάρχει συσπείρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης