Skip to main content

Η εν πλω συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη (vid)

Όσοι επέλεξαν την παραλία για να κάνουν την απογευματινή τους βόλτα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Πάνω σε ένα καραβάκι που έπλεε στον Θερμαϊκό κόλπο, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου έδωσε μια διαφορετική συναυλία.

Όσοι επέλεξαν την παραλία για να κάνουν την απογευματινή τους βόλτα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Το πλοίο Κλειώ με καπετάνιο τον δημοφιλή καλλιτέχνη διέσχισε τον Θερμαϊκό Κόλπο το απόγευμα της Τετάρτης, γεμίζοντας όμορφες μελωδίες το παραλιακό μέτωπο.

Η συναυλία διοργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης. Η secret συναυλία, όπως ο ίδιος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας τη χαρακτήρισε, είναι μια από τις πολλές εκπλήξεις που προετοιμάζει ο κεντρικός δήμος της πόλης για τους Θεσσαλονικείς, που φέτος δοκιμάστηκαν από τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγούδησε εν πλω για περίπου δύο ώρες, μαγεύοντας τους Θεσσαλονικείς με τη μελωδική φωνή του και τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Περίπου στις 19:30, η Κλειώ έριξε άγκυρα στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, όπου τον δημοφιλή τραγουδιστή περίμενε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που τραγούδησε και διασκέδασε με όσους περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Όπως είπε ο δήμαρχος, ο λόγος που η συναυλία δεν διαφημίστηκε ήταν για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Ωστόσο δεν έκρυψε τη χαρά του που ένας τόσο μεγάλος καλλιτέχνης βρέθηκε στο στολίδι της πόλης, τη Νέα Παραλία και διασκέδασε με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες.

Σημείωσε μάλιστα πως θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις σε συνεργασία με το Κέντρο πολιτισμού του δήμου.

Την ιδιαίτερη χαρά του για το σημερινό δρώμενο εξέφρασε και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, τονίζοντας και αυτός με τη σειρά του πως θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις.