Skip to main content

Οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης μαθαίνουν τα social media

Η διοργάνωση των σεμιναρίων είναι μία πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Εξυπηρέτησης Μελών του ΔΣ του ΕΕΘ

«Το μέλλον όλων των πωλήσεων κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και θα το κερδίσουν όσοι προετοιμαστούν από τώρα», τόνισε ο καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας Δρ Γιάννης Μαγνήσαλης, μιλώντας στο πρώτο από τα σεμινάρια που διοργάνωσε την Τετάρτη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Ο εισηγητής, που ανέλυσε στα μέλη του ΕΕΘ τον τρόπο λειτουργίας και τα εργαλεία της Social Media, παρουσίασε στοιχεία και εκτιμήσεις, σύμφωνα με τα οποία, όποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις επένδυσαν σ' αυτά είδαν τους τζίρους τους να αυξάνονται σημαντικά, καθώς "εκεί είναι το μέλλον"!

Το σεμινάριο, που είναι το πρώτο μίας σειράς τεσσάρων για τα Μ.Κ.Δ., άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, που τόνισε ότι το Επιμελητήριο, με τις εκδηλώσεις αυτές προσφέρει μία ακόμη υπηρεσία στα μέλη του, ενημερώνοντας τα έγκαιρα για όλες τις πτυχές των Μέσων!

Ο Οικονομικός Επόπτης Κώστας Ιακώβου συνεχάρη την Επιτροπή για την πρωτοβουλία του και αναφέρθηκε στην αρχή της Δια Βίου Μάθησης που θα πρέπει να διέπει τις προτεραιότητες κάθε Επιμελητηρίου και συλλογικού φορέα, καθώς αυτή «μας κάνει όλους καλύτερους. Και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το δικό μας Επιμελητήριο, με την προεδρία του Μιχάλη Ζορπίδη, κάνει αυτή την αρχή πράξη».

Η διοργάνωση των σεμιναρίων είναι μία πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Εξυπηρέτησης Μελών του ΔΣ του ΕΕΘ, ο Πρόεδρος της οποίας Γιώργος Εμμανουηλίδης τόνισε ότι «ως επιτροπή αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση τους γιατί θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό γινόμαστε περισσότερο χρήσιμοι στα μέλη του ΕΕΘ. Πιστεύουμε ότι με τα τέσσερα σεμινάρια θα καλύψουμε όλες τις βασικές πληροφορίες και συμβουλές που θα πρέπει να έχει υπόψιν του κάθε επαγγελματίας και μικρομεσαίος επιχειρηματίας».

Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/12, στις 5.30 μ.μ., επίσης στους χώρους του ΕΕΘ, όπως και στις 14/1 και 23/1 με εισηγήσεις ειδικών για όλα τα μέσα του Διαδικτύου (Facebook, Instagram. Lnked In, Twitter, Websites, Google Ads κλπ.