Skip to main content

Οι αίθουσες IMAX έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι αίθουσες IMAX βρίσκονται μόνο στα CINEPLEXX, στο εμπορικό κέντρο OneSalonica (Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34, Θεσσαλονίκη).

Τα ΙΜΑΧ, η μεγαλύτερη επανάσταση στο σινεμά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον πολυκινηματογράφο CINEPLEXX, στο εμπορικό κέντρο OneSalonica, στη Θεσσαλονίκη.
 
Από τις 14 Δεκεμβρίου, η πιο μεγαλειώδης κινηματογραφική εμπειρία στον πλανήτη φτάνει και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, τα ΙΜΑΧ δεν είναι απλά μια αίθουσα, αλλά ο καλύτερος τρόπος να βιώσει κάποιος μια ταινία, ο τρόπος που οι μεγαλύτεροι σκηνοθέτες του κόσμου θέλουν το κοινό να βλέπει τις ταινίες τους, ένα μέρος που όχι μόνο έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα, αλλά και τον πιο πολυδιάστατο ήχο που μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Ακόμη, σύμφωνα με τους υπευθύνους, είναι και η οθόνη στην οποία το κοινό μπορεί να δει πιο πολλά από ποτέ: Με ολοένα και περισσότερους κινηματογραφιστές να χρησιμοποιούν κάμερες IMAX για να γυρίσουν τις ταινίες τους, έχεις μέχρι και 40% περισσότερη εικόνα απ' ό,τι θα είχες οπουδήποτε αλλού.

«Δεν είναι απλά ένα τεχνολογικό επίτευγμα. Δεν είναι απλά η καλύτερη αίθουσα που θα επισκεφτείς. Είναι οι ταινίες στο έπακρο», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Τα IMAX βρίσκονται μόνο στα CINEPLEXX, στο εμπορικό κέντρο OneSalonica (Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34, Θεσσαλονίκη).

www.cineplexx.gr