Skip to main content

Yψηλές αποδόσεις στα ατομικά προγράμματα και το 2020 για την Eurolife FFH

Στην επενδυτική στρατηγική της εταιρείας και τις σχέσεις με τους ασφαλισμένους αναφέρεται ο διευθυντής επενδύσεων της Eurolife FFH

Υψηλές αποδόσεις κατέγραψε το 2020 το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH, κλείνοντας στο 3,24%.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι υψηλές αποδόσεις που επιτυγχάνονται αναδεικνύουν την ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει επιτυχημένα την επενδυτική της στρατηγική, προς όφελος κάθε ασφαλισμένου της. Η εταιρεία βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, υποστηρίζοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που διαμορφώνονται στο σύγχρονο περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurolife FFH αποτελεί κορυφαίο διαχειριστή αποθεματικών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, επιστρέφοντας σημαντική αξία σε όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν ένα οικονομικά ισχυρό αύριο. Η απόδοση του 2020 αποτελεί συνέχεια μιας σειράς υψηλών αποδόσεων που διαχρονικά απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της εταιρείας (3,59% το 2017, 2,82% το 2018 και 3,32% το 2019).

Οι σύγχρονες ανάγκες και η νέα πραγματικότητα απαιτούν έναν αποτελεσματικό οικονομικό προγραμματισμό και ένα σχεδιασμό ζωής, προκειμένου οι ατομικές επιδιώξεις και οι στόχοι να επιτυγχάνονται ανεξάρτητα των εκάστοτε προκλήσεων και συνθηκών. Τα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίων αποτελούν μια μοναδική επιλογή για κάθε ιδιώτη που επιθυμεί να εξασφαλίσει καλή απόδοση των χρημάτων του, αλλά και ασφαλιστικά οφέλη σε βάθος χρόνου. Ορισμένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός ατομικού συμβολαίου είναι η ευελιξία των περιοδικών πληρωμών, καθώς το ασφάλιστρο ορίζεται με βάση την οικονομική δυνατότητα του πελάτη, αλλά και η δυνατότητα έκτακτων καταβολών. Τέλος, ένα ατομικό πρόγραμμα συχνά περιλαμβάνει και ασφάλεια ζωής, έτσι ώστε σε περίπτωση απρόοπτου να καταβληθεί στην οικογένειά του πελάτη το ασφαλισμένο κεφάλαιο, αλλά και η τρέχουσα αξία του λογαριασμού επένδυσής του.

«Το 2020 πετύχαμε υψηλή απόδοση της τάξης του 3,24% στο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου, συνεχίζοντας τη θετική πορεία των τελευταίων χρόνων σε ένα επενδυτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις οικονομίες των ασφαλισμένων μας, καθημερινά εργαζόμαστε για να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέροντας πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις και δημιουργώντας αξία για εκείνους που μας εμπιστεύονται», ανέφερε σχετικά ο Σπύρος Αθανίτης, διευθυντής επενδύσεων της Eurolife FFH.