Skip to main content

Η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά τον Νικόλαο Μαγγίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκφράζει με ανακοίνωσή του τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του φωτογράφου.

Τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του φωτογράφου Νικόλαου Μαγγίνα εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης.

«Ο Νίκος δημοσιογράφος, προσωπικός φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη ήταν η σκιά του Οικουμενικού Πατριάρχη επί δεκαετίες. Υπήρξε άνθρωπος αγάπης και εμπιστοσύνης, αφοσιωμένος στη δουλειά του και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ένας Ρωμιός Άρχοντας, ευγενής, φιλικός με όλους, με εξαιρετικό λεπτό χιούμορ, ευγενής και με εξαίρετο ήθος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Για τη μεγάλη του προσφορά στη Ρωμιοσύνη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Οικ. Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το 2012 τον τίμησε με τον Σταυρό του Απόστολου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

Ο Νίκος αφήνει ένα τεράστιο φωτογραφικό αρχείο από τις δράσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη και γενικά του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Πολλές φορές μας εμπιστεύτηκε φωτογραφίες του για τις ανάγκες του περιοδικού «ΙΜΒΡΙΩΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας μας https://imbrosunion.com. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Εκ μέρους όλων των Ιμβρίων εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του και στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Καλό Παράδεισο».