Skip to main content

Οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης ενισχύουν πέντε νοσοκομεία

Σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης και της ΔΗΜΤΟ Α' Δημοτικού Διαμερίσματος να δωρίσουν αναλώσιμα υλικά για πέντε νοσοκομεία.

Ακόμη μια σημαντική πρωτοβουλία, με κοινωνικό πρόσημο, ανέλαβε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και ο νέος πρόεδρός της, Θεόδωρος Μητράκας, προσφέροντας υλικά σε πέντε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολύνουν το έργο γιατρών και νοσηλευτών, στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας.

Σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο τα στελέχη της ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης και της ΔΗΜΤΟ Α' Δημοτικού Διαμερίσματος, με επικεφαλής τον κ. Μητράκα προσέφεραν μέσω χορηγίας αναλώσιμο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό προς πέντε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία: «Γ. Γεννηματάς», «Ο Άγιος Δημήτριος», ΑΧΕΠΑ, «Ιπποκράτειο» και «Άγιος Παύλος».

Η δωρεά περιελάμβανε 90.000 γάντια, 50.000 χειρουργικές μάσκες και τέσσερα ειδικά αμαξίδια μεταφοράς ασθενών.

Όπως δήλωσε ο κ. Μητράκας, «η ΔΕΕΠ ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης στηρίζει με την παρουσία της σήμερα εδώ τη δράση της ΔΗΜΤΟ Α' Διαμερίσματος ΝΔ Θεσσαλονίκης και αποδίδει τον ελάχιστο φόρο τιμής στις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων του ΕΣΥ, που δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. Σήμερα προσθέτουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια και καλούμε όλους τους πολίτες που είναι ακόμα σκεπτικοί όσον αφορά στον εμβολιασμό τους να συμμετάσχουν και αυτοί στον αγώνα για το κοινό καλό και να προβούν συνειδητά στην πιο αυτονόητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με αντίστοιχες δράσεις και παρεμβάσεις και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η πατρίδα μας θα ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση».

Στην παράδοση του υλικού παρευρέθηκαν εκτός του κ. Μητράκα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Α' Διαμερίσματος Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γκαζέπης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Γ' Διαμερίσματος, Βαγγέλης Σβάρνας, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ε' Διαμερίσματος, Σοφία Σαφαρίκα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμαριάς, Γιώργος Ανδρεάδης, οι διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», Νίκος Αντωνάκης και οι αναπληρωτές διοικητές του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο», Γιώργος Ταρασίδης και Σαντρίνα Τιτοπούλου.