Skip to main content

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ αλλάζει το «story» της ενέργειας

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Άκης Πετρετζίκης, η Φαίη Σκορδά και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα διαφημιστική καμπάνια.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, αλλάζει το "story" της ενέργειας και λανσάρει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με τη συμμετοχή της Κορυφαίας της Ομάδας: του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Άκη Πετρετζίκη, της Φαίης Σκορδά και του Αντώνη Ρέμου.

Μαζί με τον θρυλικό coach και τους αστέρες της ελληνικής showbiz, η ZeniΘ προσκαλεί το κοινό να κάνει τώρα online το συμβόλαιό του για ρεύμα και φυσικό αέριο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας, για να απολαμβάνει μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες.

Αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εκτός από τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η ΖeniΘ φέρνει δύο νέα προιόντα ενέργειας για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο νοικοκυριό. Με το POWER HOME STAR και το GAS HOME STAR, οι πελάτες της ZeniΘ μπορούν να απολαμβάνουν έως και 45% έκπτωση στο ρεύμα και έως 45% έκπτωση στο φυσικό αέριο με ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις.