Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

Η LAVIPHARM ΣΤΗΡΙΖΕΙ VIRTUAL RUN ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Η Lavipharm στηρίζει τις ενέργειες του MDA Ελλάς ως μεγάλος χορηγός στο Virtual Run «Be Rare Finish Line Run powered by MDA».

Αρωγός στις ενέργειες του MDA Ελλάς στηρίζοντας ως μεγάλος χορηγός το Virtual Run «Be Rare Finish Line Run powered by MDA» στέκεται η εταιρεία Lavipharm.

Η πρωτοβουλία του MDA Ελλάς και της ομάδας των Finish Liners είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Φεβρουαρίου και βασικός σκοπός της είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το ευρύτερο κοινό σχετικά με τις Σπάνιες Παθήσεις και τις επιπτώσεις τους στην ποιότητα ζωής περισσότερων από 300 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η συμμετοχή στο virtual run (3km, 5km και 10km) είναι εντελώς δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι συμμετέχοντες να κατεβάσουν την εφαρμογή Sporthive στο κινητό τους και να αναζητήσουν τον αγώνα «Be Rare Finish Line Run». Μετά την εγγραφή του, κάθε συμμετέχων μπορεί να τρέξει όσες φορές επιθυμεί μέχρι τις 7 Μαρτίου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία του αγώνα μετά από την παράταση μιας εβδομάδας που δόθηκε.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση του MDA Ελλάς, μπορούν να καταβάλλουν τα  ποσά των 10€ - 15€ - 20€ - 50€. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

«Με το hashtag #BeRareFinishLineRun, η Lavipharm καλεί όλους στο «Be Rare Finish Line Run powered by MDA» με την ευχή ο αριθμός των συμμετοχών να ξεπεράσει κάθε προσδοκία», αναφέρει σχετικά η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://mdahellas.gr/berare-virtual-run/
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ