Skip to main content

Επαγγελματικά Οχήματα: Και για τη δική σας επιχείρηση, η λύση είναι το leasing

H LeasePlan βάζει τον επαγγελματία σε πρώτο πλάνο, προσφέροντας απεριόριστα πλεονεκτήματα και δίνοντας τις λύσεις στις καθημερινές ανάγκες.

Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο πως αυτό που επιζητούν οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι η ευελιξία. Οι προτεραιότητες του σύγχρονου επαγγελματία και του στελέχους κάθε επιχείρησης βασίζονται πια στο τρίπτυχο ευκολία-άνεση-εξέλιξη.

Σε όλους τους τομείς ανακαλύπτουμε κάτι νέο πηγαίνοντας βήμα – βήμα όλο και πιο μπροστά. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η έννοια της ιδιοκτησίας, την οποία έχουμε πλέον αναθεωρήσει. Παρά το γεγονός πως από τους μεγαλύτερους μάθαμε να βασιζόμαστε σε οτιδήποτε είναι δικό μας αναζητώντας πάντα την ασφάλεια, την ποιότητα αλλά και την οικονομία, η πραγματικότητα του 21ου αιώνα αναδεικνύει όλο και παραπάνω νέα μοντέλα που αρχίζουν και παραμερίζουν τις απαρχαιωμένες τακτικές που θέλουν να αποτελεί μονόδρομο η ιδέα να σου ανήκει κάτι.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις χρειάζονται νέους τρόπους και εργαλεία για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Η μίσθωση αυτοκινήτων, εν προκειμένω, έρχεται να λύσει τα χέρια πολλών επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε στελέχη, πωλητές, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες να οδηγούν για όσο διάστημα επιθυμούν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Αρχίζουμε από τα βασικά: Η ορθή διαχείριση των στόλων έχει ως προτεραιότητα την εξασφάλιση της αδιάκοπης διαθεσιμότητας των οχημάτων για χρήση. Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικά αυτοκίνητα (βαν και pickup), αυτό γίνεται πρώτιστη ανάγκη. Είναι γεγονός ότι η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία των επαγγελματικών αυτοκινήτων επηρεάζει άμεσα το "επιχειρείν" των εταιρειών και των επαγγελματιών που τα χρησιμοποιούν. Για τον λόγο αυτό, ο χρόνος που ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο βρίσκεται εκτός δρόμου τείνει να ασκεί άμεσο - και ουσιαστικό - αντίκτυπο στους επιχειρηματικούς σκοπούς της αντίστοιχης εταιρείας.

Γιατί να επιλέξει κανείς το leasing για τα επαγγελματικά του οχήματα;

Η λύση της λειτουργικής μίσθωσης επαγγελματικού αυτοκινήτου δίνει στον επαγγελματία που την επιλέγει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συντήρηση, τυχόν επισκευές, την αλλαγή ελαστικών, την ασφαλιστική κάλυψη και τα τέλη κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, η επιχείρηση δεν χρειάζεται να διαθέσει το συνολικό ποσό που απαιτείται για την αγορά ενός ή περισσότερων οχημάτων, ενώ μπορεί να επιμερίσει το κόστος και να γνωρίζει από πριν τις δαπάνες της χάρη στις τακτικές πληρωμές και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο απρόβλεπτων δαπανών. Στα οικονομικά και φορολογικά οφέλη, συμπεριλαμβάνεται και η βελτίωση της ρευστότητας της επιχείρησης, η οποία απαλλάσσεται από το να έχει ένα ή περισσότερα οχήματα στο ενεργητικό του ισολογισμού της, ενώ μπορεί να επωφεληθεί και από τον συμψηφισμό με τον προς απόδοση ΦΠΑ.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως με τη λειτουργική μίσθωση, ο επαγγελματίας έχει πάντα κάποιο όχημα στη διάθεσή του, ό,τι κι αν συμβεί, χάρη στο επαγγελματικό όχημα αντικατάστασης και την πλήρη κάλυψη οδικής βοήθειας που του παρέχεται.

Το πιο σημαντικό; Με το leasing η επιχείρηση μπορεί να εστιάσει στους κύριους στόχους της, στην ανάπτυξη των δικών της δραστηριοτήτων, αφιερώνοντας σε αυτές τον χρόνο ή/ και τους ανθρώπινους πόρους που σε διαφορετική περίπτωση θα απορροφούσε η διαχείριση του οχήματος ή του στόλου της.

Η LeasePlan προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μίσθωσης επαγγελματικών αυτοκινήτων, με στόχο τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας και την ελαχιστοποίηση του χρόνου αδράνειας των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Εξέλιξε τους κανόνες με τις νέες LeasePlan υπηρεσίες!

Η μίσθωση επαγγελματικών αυτοκινήτων της LeasePlan βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τον στόλο τους ώστε να παρέχουν αποτελεσματικά και αποδοτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους πελάτες τους, χωρίς να ανησυχούν για τις πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητας που αφορούν τον στόλο τους.

Για παράδειγμα, ένας από τους πιο συνηθισμένους προβληματισμούς που έχουν οι επαγγελματίες για το leasing επαγγελματικών οχημάτων είναι το τι προβλέπεται σε περίπτωση βλάβης του οχήματος. Ακόμη, οι επαγγελματίες που διαθέτουν ιδιόκτητο στόλο, συχνά αναρωτιούνται τι θα συμβεί με αυτόν αν μεταβούν στο leasing.

Για όλους αυτούς τους προβληματισμούς, η LeasePlan έχει τη λύση. Αρχικά, υπάρχει πρόβλεψη για επαγγελματικό αυτοκίνητο αντικατάστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση βλάβης, ενώ ο επαγγελματίας μπορεί να φροντίζει το επαγγελματικό του όχημα και εκτός εργάσιμων ωρών χάρη στο με εκτεταμένο ωράριο συντήρησης, καθημερινά μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00, κατόπιν ραντεβού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, η LeasePlan προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μετάβασης από την ιδιοκτησία στη χρήση.

Επιπλέον υπηρεσίες μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων από την LeasePlan

Για οχήματα που μεταφέρουν προϊόντα που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, η LeasePlan αναλαμβάνει την υλοποίηση της μετατροπής που ταιριάζει στις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και την απαραίτητη προσαρμογή της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες και τις δικής σας επιχείρησης, με τις λύσεις της LeasePlan.