Skip to main content

Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει τη ΧΑΝΘ για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η γνωστή γαλακτοβιομηχανία στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια χρονιά τις αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Αδελφότητας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΕΒΓΑΛ συνεργάζεται χορηγικά με τη ΧΑΝΘ, στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εκπονεί, και στηρίζει έμπρακτα αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Αδελφότητας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία χορηγεί τα γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα της (γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά) και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ, με αποκλειστικό μέλημα τη σωστή διατροφή τους.

Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης του Τομέα Αθλητισμού της ΧΑΝΘ με το αγαπημένο σοκολατούχο «Topino», καθώς ενισχύει τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν στη ΧΑΝΘ.

Το «Topino» στήριξε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τα Sports Camp της ΧΑΝΘ διανέμοντας προϊόντα και μπλουζάκια σε περισσότερα από 600 παιδιά (ηλικίας 4-15 ετών), που συμμετείχαν στα αναγνωρισμένα προγράμματα της ΧΑΝΘ, στο Αθλητικό κέντρο «Μίμης Τσικίνας». Τα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αξία του αθλητισμού και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από διάφορα αθλήματα, με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού της ΧΑΝΘ.

Η συνεργασία ΜΕΒΓΑΛ – ΧΑΝΘ θα συνεχιστεί και σε όλη της διάρκεια της εκπαιδευτικής και αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, τόσο με τη χορηγική υποστήριξη των Ακαδημιών Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ της ΧΑΝΘ, όσο και με την προσφορά προϊόντων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου.

Η ΜΕΒΓΑΛ από το 1950 προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και παράλληλα στηρίζει δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευζωία, δίνοντας προτεραιότητα σε ενέργειες που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.