Skip to main content

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στο πλευρό της HOPEgenesis κατά της υπογεννητικότητας

Η εταιρεία θα παράσχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Τις δυνάμεις της με την HOPEgenesis, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές, ενώνει η ΟΛΥΜΠΟΣ, παρέχοντας ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους, ενθαρρύνοντας την επιλογή της μητρότητας και πιστεύοντας ότι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας αποτελεί εργαλείο εθνικής επιβίωσης.

«Ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές, γέλια και πειράγματα είναι ένα ευτυχισμένο σπίτι. Ένα σχολείο ακριτικό  όμως χωρίς παιδιά, είναι το αποτέλεσμα της σταθερής μείωσης των γεννήσεων» αναφέρει η εταιρεία.

Παράλληλα επισημαίνει πως «η στήριξη της γονιμότητας από την ΟΛΥΜΠΟΣ ξεκινάει από τη δική της οικογένεια» καθώς, τα τελευταία χρόνια, μέσω του προγράμματος εσωτερικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενισχύει οικονομικά κάθε οικογένεια εργαζομένου της που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί.

«Περισσότερα παιδιά σημαίνει περισσότερες αγκαλιές. Η χώρα μας το έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε» σχολιάζει η εταιρεία και καταλήγει: «Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ το πιστεύουμε. Και για αυτό σε κάθε ευκαιρία δεν σταματάμε να τονίζουμε ότι το... γάλα θέλει παιδιά!».