Skip to main content

Η πρόκληση του Ταμείου Ανάκαμψης για οικονομία και επιχειρήσεις στην έντυπη Voria

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται και πάλι στο χαρτί και διανέμεται εντελώς δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr γίνεται για μία ακόμη φορά έντυπη και καταπιάνεται με το μείζον θέμα της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στη χώρα μας, εν μέσω μιας, ομολογουμένως, πολύ δύσκολης περιόδου, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των δομικών επιπτώσεων που προκύπτουν από αυτήν τη σύρραξη. Επιπτώσεις που δεν αφήνουν ούτε τη χώρα μας ανεπηρέαστη, η οποία εδώ και καιρό αγκομαχά να αναπνεύσει αναπτυξιακό αέρα μετά από τις δύο προηγούμενες κρίσεις που την έπληξαν, την οικονομική και την υγειονομική.

Με τίτλο «Η πρόκληση του Ταμείου Ανάκαμψης για την οικονομία και τις επιχειρήσεις», το νέο τεύχος της έντυπης έκδοσης της Voria.gr αναδεικνύει και τις παράλληλες με το Ταμείο αναπτυξιακές διαδικασίες που δρομολογούνται στη Βόρεια Ελλάδα, τις πτυχές του Αναπτυξιακού Νόμου και το πολυαναμενόμενο νέο ΕΣΠΑ, το κέρδος μέσω έργων που μπορεί να έχουν από τα χρηματοδοτικά εργαλεία η Θεσσαλονίκη και εν γένει η Κεντρική Μακεδονία και η Βόρεια Ελλάδα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην ελληνική οικονομία η ψηφιοποίηση στον πρωτογενή τομέα κ.ά.

Μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, τις συνεντεύξεις και τα άρθρα του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υφυπουργού Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, της ΓΓ Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρας Σδούκου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, βουλευτών και ανθρώπων του Επιχειρείν.

Στα σχεδόν 13 χρόνια που υπάρχει η Voria.gr πολλά έχουν αλλάξει. Και στη Θεσσαλονίκη και στην ενημέρωση. Αλλά και στην ίδια τη Voria.gr που, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο, όλο και περισσότεροι.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Για να δείτε την έντυπη Voria σε ψηφιακή μορφή πατήστε ΕΔΩ.