Skip to main content

Οι πρώτες επαφές του ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League

«Το σημαντικό για μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα, που θα έχει κίνητρο και θα είναι ανταγωνιστική», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι πρώτες εκ του σύνεγγυς επαφές, δρομολογήθηκαν σήμερα στη Γενεύη, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Basketball Champions League, για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη: Champions League: Κλήρωσε για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Περιστέρι- Με Ντιζόν, Σάσαρι και μία ακόμη ο Δικέφαλος

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον «Δικέφαλο» στη διαδικασία, συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της διοργάνωσης, αλλά και με τους εκπροσώπους της Ντιζόν και της Σάσαρι, των δύο εκ των τριών αντιπάλων των "ασπρόμαυρων"  στην κανονική διάρκεια του BCL (σ.σ. ο τρίτος αντίπαλος θα προκύψει από τη φάση των προκριματικών), ανταλλάσοντας μαζί τους τις αρχικές σκέψεις για τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων.

«Η διοργάνωση συνεχίζει ουσιαστικά με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής, αγώνες δηλαδή κάθε 15 ημέρες και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που έγινε αντιληπτό και από την παρουσία μας στη Γενεύη, την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του BCL, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν», σχολίασε ο κ. Τριλυράκης, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.

Πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας την κλήρωση «δύσκολη, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο με το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και νομίζω ότι ισχύει για όλες τις ομάδες. Πολύ περισσότερο τώρα, που ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα ρόστερ των ομάδων. Το σημαντικό για μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα, που θα έχει κίνητρο και θα είναι ανταγωνιστική, ακολουθώντας πάντα τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στον αθλητισμό, το βιώσαμε πολύ καλά πέρσι. Γι΄ αυτό θέλουμε να μείνουμε μακριά από προβλήματα και τραυματισμούς, ώστε μέσα από την σκληρή δουλειά και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».