Skip to main content

Η πρώτη αποκλειστικά δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών λόγω κορωνοϊού πραγματικοποιήθηκε σήμερα η πρώτη αποκλειστικά δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Η πρώτη αποκλειστικά δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σήμερα έπειτα από περισσότερα από δύο χρόνια πανδημίας που επέβαλε αυστηρούς περιορισμούς.

Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι κατάμεστη τόσο από τους δημοτικούς συμβούλους, όσο και από πολίτες που παρακολουθούν από κοντά τη διαδικασία.

«Επιτέλους έχουμε συνεδριάσεις δια ζώσης έπειτα από δύο χρόνια», είπε στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος πάντως συνέστησε στους παριστάμενους να κάνουν χρήση της μάσκας, επισημαίνοντας πως ο κορωνοϊός ακόμα δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Ο κ. Λεκάκης καλωσόρισε τη νέα δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα» Λουκία Αργυριάδου, η οποία αντικατέστησε στον Κώστα Ξενόπουλο, καθώς επίσης τον νέο γενικό γραμματέα του δήμου, Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Μίμης Φωτόπουλος.