Skip to main content

Η πρώτη γυναίκα μέλος της διοίκησης του ΕΕΘ εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ

Ως πρόεδρος του τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ εκλέχθηκε η κ. Φανή Μπλιούμη

Ως πρόεδρος του τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ εκλέχθηκε η Φανή Μπλιούμη, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα μέλος της διοίκησης του ΕΕΘ, αλλά και από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, που εκλέχθηκε σε αυτήν τη θέση.

Η κ. Μπλιούμη, σε δήλωσή της, ευχαριστεί τους συναδέλφους της εμπόρους και επιχειρηματίες που την εμπιστεύθηκαν και δηλώνει «και από αυτή τη θέση ευθύνης θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα, να λειτουργώ και να αγωνίζομαι για το συμφέρον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και για τα δικαιώματα της γυναίκας επαγγελματία και την βελτίωση της θέσης της στο επιχειρείν».

Παράλληλα, επανεκλέχθηκε ο Γιώργος Καρανίκας στη θέση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), λαμβάνοντας μάλιστα το 75% των ψήφων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, τόνισε «πάγια τακτική του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους εμπορικούς συλλόγους της πόλης, στηρίζοντας τις δράσεις και το έργο τους».