Skip to main content

Η πρόβλεψη του Ζοζέ Μουρίνιο για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τι «βλέπει» ο «Special One» για το σπουδαίο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Δικέφαλο του Βορρά, στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τη δική του πρόβλεψη για το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Τότεναμ επί των Πειραιωτών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο «Special One» μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον Δικέφαλο λόγω της παρουσίας του Αμπέλ Φερέιρα και του Πέδρο Μάρτινς στους πάγκους των ομάδων.

«Παρακολουθώ τους Πορτογάλους προπονητές και αυτό που κάνουν καλά με γεμίζει με ικανοποίηση. Δεν είμαι πάντως ένας από αυτούς που λένε ότι οι Πορτογάλοι προπονητές είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, δεν μου αρέσει να ξεκινήσω αυτήν την συζήτηση που μπορεί να κρύβει κάποια διαμάχη πίσω της. Όταν δεν παίζουν εναντίον μου, θέλω να κερδίζουν οι Πορτογάλοι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Πέδρο θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ του Αμπέλ το Σαββατοκύριακο, είναι ένα ενδιαφέρον ντέρμπι για να παρακολουθήσει κάποιος. Θα μπορούσε να λήξει με ισοπαλία», δήλωσε ο Μουρίνιο.