Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ- ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ

Η πρώτη επικοινωνία με τον ιατροδικαστή, έγινε ανήμερα της σύλληψής της και η δεύτερη, ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη

Με ιατροδικαστή επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ είναι κρατούμενη, ρωτώντας τον για την κεταμίνη.

Ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου και όπως μετέδωσε το «T-live», η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

«Την ημέρα που εξέτασα τις 2 ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα» συνέχισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ