Skip to main content

Η SCOPE Communications αναλαμβάνει το νέο συμβόλαιο επικοινωνίας του EISMEA

Η κοινοπραξία της INTRASOFT θα σχεδιάσει και θα εκτελέσει τις επικοινωνιακές δράσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και Οργανισμού ΜμΕ.

Η SCOPE Communications, το communications agency του ομίλου INTRASOFT International, της κορυφαίας εταιρείας Πληροφορικής, αναλαμβάνει το νέο συμβόλαιο επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και Οργανισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (https://eismea.ec.europa.eu). Το νέο ευρύ έργο καλύπτει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας όπως διεθνείς καμπάνιες, οργάνωση εκδηλώσεων καθώς και το συνολικό φάσμα της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η κοινοπραξία της INTRASOFT θα σχεδιάσει και θα εκτελέσει τις επικοινωνιακές δράσεις Ευρωπαϊκών Οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα Κράτη Μέλη της ΕΕ στο πλαίσιο αυτού του ιδιαίτερης σημασίας έργου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για την SCOPE Communications, ως επικεφαλής της κοινοπραξίας, η νίκη αυτή αποτελεί ορόσημο στην περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας της σε εξειδικευμένους τομείς της αγοράς επικοινωνίας όπως στην στρατηγική, στη διαχείριση ψηφιακών μέσων, αλλά και στη διαχείριση πελατών.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Η τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες η SCOPE Communications του Ομίλου INTRASOFT έλαβε μόλις μία σημαντικότατη ώθηση. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για τον τομέα της επικοινωνίας στην ΕΕ, όπως καταδεικνύει περίτρανα το μέγεθος και το εύρος του συμβολαίου με το EISMEA. Ανυπομονούμε να στηρίξουμε το νέο μας πελάτη στην εκπόνηση της επικοινωνιακής του στρατηγικής τα επόμενα χρόνια».