Skip to main content

Η συγκινητική ανάρτηση Τζιτζικώστα για τα 30 χρόνια από το χρυσό της Βούλας Πατουλίδου

Ο περιφερειάρχης προχώρησε σε μία ανάρτηση μιλώντας με λόγια καρδιάς για τη Χρυσή Ολυμπιονίκη αλλά και συνοδοιπόρο του στην αυτοδιοίκηση.

Την υπερηφάνειά του για τη χρυσή Ολυμπιονίκη αλλά και προσωπική του φίλη και συνεργάτιδα, Βούλα Πατουλίδου εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο της μεγάλης αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βαρκελώνη το 1992.

«Απέδειξες σε όλο τον κόσμο πως όταν ένας άνθρωπος πιστεύει αληθινά στον εαυτό του, μπορεί να πετύχει κάθε του στόχο, να κατακτήσει κάθε κορυφή», γράφει ο περιφερειάρχης στη συγκινητική ανάρτησή του.

«Όταν είχα έρθει να σε βρω στο σπίτι σου εκείνο το απόγευμα, είδα στα μάτια σου μια φλόγα, μια πρωταθλήτρια που ξέρει να μάχεται, να διεκδικεί και να πετυχαίνει», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα:

«Πριν από 30 χρόνια στη Βαρκελώνη σήκωσες μια ολόκληρη χώρα ψηλά. Απέδειξες σε όλο τον κόσμο πως όταν ένας άνθρωπος πιστεύει αληθινά στον εαυτό του, μπορεί να πετύχει κάθε του στόχο, να κατακτήσει κάθε κορυφή.

Όταν είχα έρθει να σε βρω στο σπίτι σου εκείνο το απόγευμα, είδα στα μάτια σου μια φλόγα, μια πρωταθλήτρια που ξέρει να μάχεται, να διεκδικεί και να πετυχαίνει. Εκτίμησα από την πρώτη στιγμή την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά σου, αλλά ξεχώρισα περισσότερο την απλότητα και την ειλικρίνειά σου.

Τα τελευταία χρόνια μάθαμε μαζί να δίνουμε καθημερινούς αγώνες και να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια. Μαζί θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να φέρνουμε νίκες για τον τόπο μας. Για τη Θεσσαλονίκη. Για την Κεντρική Μακεδονία. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!».