Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η συμμορία των... ζαντολάστιχων χτύπησε και όχημα από το Βέλγιο (φωτο+vid)

Ένα όχημα με βελγικές πινακίδες έμεινε χωρίς ρόδες, ενώ ήταν σταθμευμένο σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης - Το σημείωμα της ΕΛΑΣ

Οι κλέφτες ζαντολάστιχων... ξαναχτύπησαν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα αυτή τη φορά σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου υπάρχει κίνηση όλο το 24ωρο.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά ενός οχήματος με βελγικές πινακίδες, που έμεινε όπως και σε άλλες περιπτώσεις χωρίς ρόδες, αφού έγινε στόχος των γνωστών συμμοριών που αφήνουν τα αυτοκίνητα να στηρίζεται σε ξύλινα υποστυλώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες σε αυτή την περίπτωση προσπάθησαν, εκτός από την αφαίρεση των ζαντών, και να διαρρήξουν το όχημα, όπως μαρτυρά το σπασμένο τζάμι του συνοδηγού.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, όπως μαρτυρά το σημείωμα στο ταμπλό του οχήματος, με το οποίο οι αρχές καλούν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να απευθυνθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή να καλέσει τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης «112». Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου αναγκάστηκαν να πάρουν μαζί τους τα έγγραφα του οδηγού και του αυτοκινήτου, όπως γράφουν στο σημείωμα, για λόγους ασφαλείας.

Το πρόβλημα με τις κλοπές ζαντών στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας όταν θύμα των συμμοριών έπεσε και ο αντιδήμαρχος Σωκράτης Δημητριάδης που αντίκρισε το όχημά του στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου το όχημα με τις βελγικές πινακίδες. Από τότε έχουν... ξεφυτρώσει δεκάδες άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων κλοπών σε όλη την πόλη.