Skip to main content

Η συγγνώμη Μπουτάρη για τις ύβρεις και η άρνηση του Ζέρβα (φωτο)

Συνάντηση νυν και πρώην δημάρχου σε εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τι ειπώθηκε στο ολιγόλεπτο τετ α τετ.

Στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι, καλεσμένοι του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βρέθηκαν σήμερα μαζί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Ζέρβας προσήλθε νωρίς στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι και κάθισε στη θέση του, δίπλα στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Κάποια στιγμή προτού αρχίσει η εκδήλωση, ο κ. Μπουτάρης, που ήρθε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, πλησίασε τον κ. Ζέρβα και σε κοινή θέα η ολιγόλεπτη συνομιλία τους έγινε... θέμα.



Ο κ. Μπουτάρης είπε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ζέρβα για τις υβριστικές εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξη εναντίον του και του ζήτησε να συνεργαστούν για το μεγάλο πρότζεκτ του Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Όμως, ο κ. Ζέρβας τού απάντησε (όπως ο ίδιος είπε): «από εσένα ούτε το ένα (η βρισιά) ούτε το άλλο (η συγγνώμη) έχουν αξία». Μάλιστα, ο δήμαρχος τόνισε στον κ. Μπουτάρη ότι το Μουσείο Ολοκαυτώματος προσπαθεί ο ίδιος να το τρέξει.

Η σύντομη κουβέντα έκλεισε με τους δυο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο υπόλοιπο της εκδήλωσης.