Skip to main content

Η Σουρωτή διαθέτει στο ΕΣΥ το 20% των εσόδων από έξι προϊόντα

Το ποσό της δωρεάς από τη Σουρωτή θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας που έχει δημιουργηθεί γι αυτόν τον σκοπό.

Το 20% των εσόδων από την πώληση των ειδικών συσκευασιών έξι τεμαχίων Σουρωτή και Σουρωτή λεμόνι, υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαθέτει η Σουρωτή, με στόχο τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας αντιμετώπισης της κρίσης του νέου κορωνοϊού Covid-19

Το ποσό της δωρεάς θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας που έχει δημιουργηθεί για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και την άμεση κάλυψη των αναγκών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

«Ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση του κορωνοϊού, η Σουρωτή στηρίζει έμπρακτα το ΕΣΥ, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους εργαζομένους, οι οποίοι παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την φροντίδα και την προστασία όλων μας. Είναι η δική μας σκέψη για τη δική σας δράση, είναι η δική μας παρουσία στο πλευρό του κάθε ένα από εσάς, είναι το δικό μας ευχαριστώ για την Γενναιότητα που πηγάζει από μέσα σας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.