Skip to main content

Οι TheFutureCats στο Project Future της Τράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration

Οι συμμετέχοντες του «Project Future» μπορούν να επιλέξουν εξειδικεύσεις και να παρακολουθήσουν εκπαίδευση online από κάθε μέρος της Ελλάδας.

To πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Project Future» είναι μία πρωτοβουλία της Tράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration. Αποσκοπεί στην στήριξη και την ενδυνάμωση της γνώσης των νέων που θέλουν να κάνουν το επόμενο άλμα, «Γιατί μόνο όταν έχεις πραγματική στήριξη, τα όνειρα γίνονται δυνατότητες».

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω εξειδικεύσεις και να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση online από κάθε μέρος της Ελλάδας:

-Digital marketing & ecommerce young practitioners
-Java spring microservices academy
-Banking consulting academy
-Cloud engineering academy
-IT Recruitment academy
-Tourism - Front office certificate

Στο «Metaverse Masterclass» θα συμμετέχει και φέτος ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & CIO TheFutureCats. Θα διεξαχθεί μέσα στο Metaverse και συγκεκριμένα στην πρωτοποριακή πλατφόρμα spatial.io όπου έχει δημιουργηθεί ένα custom αμφιθεατρικό περιβάλλον χωρητικότητας 300 ατόμων. Εκεί οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους avatar και θα παρακολουθήσουν το event είτε μέσω του υπολογιστή τους είτε από το κινητό τους ή ακόμη και με τη δική τους oculus quest συσκευή VR, εάν διαθέτουν.

Το Metaverse Masterclass, ανήκει στον εκπαιδευτικό πυλώνα Digital marketing & ecommerce young practitioners και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες αυτόν τον πρωτοποριακό κόσμο αλλά και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε νέα αναδυόμενα αντικείμενα. Παράλληλα, θα αποκτήσουν τις πρακτικές δεξιότητες λειτουργίας σε Web3.0 περιβάλλον που είναι η επόμενη ημέρα του διαδικτύου, όπως το γνωρίζουμε έως τώρα.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί online και θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα. Δήλωσε και εσύ τη συμμετοχή σου έως 11/11/2022 και προετοιμάσου για το επόμενο βήμα της καριέρας σου.