Skip to main content

Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό, όχι όμως τις εκπτώσεις (φωτο+vid)

Γεμάτα από κόσμο τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης αλλά η εικόνα μέσα από τα εμπορικά καταστήματα δεν είναι αντίστοιχη

Πλημμυρισμένο είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης από κόσμο, που βγήκε για να απολαύσει την όμορφη ανοιξιάτικη μέρα. Λίγοι όμως ήταν αυτοί που συνδυάζουν την έξοδό τους με ψώνια στην αγορά, η οποία είναι ανοιχτή στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Μπορεί η κίνηση στους δρόμους και τα γεμάτα από κόσμο πεζοδρόμια να προδιαθέτουν για μία καλή μέρα για την αγορά, ωστόσο η εικόνα μέσα από τα εμπορικά καταστήματα δεν είναι αντίστοιχη, παρά τις καλές τιμές και τις προσφορές που δίνουν σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα.

Άλλωστε, δεδομένης της ενεργειακής κρίσης που έχει πλήξει όλα τα νοικοκυριά, ο εμπορικός κόσμος δεν έτρεφε και ιδιαίτερες προσδοκίες για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι αρκετοί επιχειρηματίες, ακόμα και του κέντρου, επέλεξαν να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα στα τα καφέ και στα εστιατόρια που είναι ασφυκτικά γεμάτα από το πρωί.


Υπενθυμίζεται ότι η, σύμφωνα με την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ για τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το προτεινόμενο ωράριο είναι έως τις 8 το βράδυ. Η πρώτη φετινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης: