Skip to main content

Η Τβέντε ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ολλανδία, μετά το πέρασμά του από τη Φορτούνα Σιτάρντ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στην ολλανδική Eredivisie, καθώς μετά το πέρασμά του από τη Φορτούνα Σιτάρντ (σεζόν 2018/19, 7 γκολ και 8 ασίστ σε 24 αγώνες), το απόγευμα της Παρασκευής (31/7) παρουσιάστηκε επίσημα από την Τβέντε, η οποία έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ για τον μονοετή δανεισμό του 22χρονου επιθετικού.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη συμφωνία του δανεισμού του Έλληνα άσου έχει συμπεριληφθεί και ο οψιόν αγοράς, ενώ από την πλευρά του ο ολλανδικός σύλλογος τον καλωσόρισε στην οικογένεια της Τβέντε, μέσω των δηλώσεων του τεχνικού διευθυντή Γιάν Στρέουερ: «Ο Λάζαρος Λάμπρου μπορεί να μας δώσει περισσότερες λύσεις στα πλευρά. Έκανε μεγάλη εντύπωση παίζοντας τα προηγούμενα χρόνια με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Είναι ένας αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε και περιμένουμε να δούμε έναν ακόμη καλύτερο Λάμπρου στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Λάμπρου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κόκκινων» τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Τβέντε, ένα πραγματικά σπουδαίο κλαμπ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Η ιστορία της ομάδας αλλά και οι οπαδοί της. Ελπίζω να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής εδώ. Ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ μου. Είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν».