Skip to main content

Στη ΔΕΘ η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η σωστή συνταγή που ξέρουν οι Θεσσαλονικείς»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας περιηγήθηκε στα περίπτερα της 85ης ΔΕΘ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο που έκανε τη βόλτα του.

Τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συνοδευόμενη από το επιτελείο της, η κ. Κωνσταντοπούλου, την οποία υποδέχτηκαν στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, περιηγήθηκε στα περίπτερα της 85ης ΔΕΘ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο που έκανε τη βόλτα του.

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτομαι ξανά τη Θεσσαλονίκη σ' αυτήν τη διαφορετική ΔΕΘ. Εύχομαι του χρόνου τα πράγματα να είναι για όλους καλύτερα. Εύχομαι οι μήνες που θα έρθουν να φέρουν ξανά ζωντάνια και ευημερία και στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε ολόκληρη την πατρίδα μας και στον κόσμο. Η συνταγή για να κατακτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε κι αυτά που δικαιούμαστε είναι να τα διεκδικούμε, να τα απαιτούμε, να παλεύουμε γι' αυτά και να μην υποχωρούμε. Νομίζω ότι οι Θεσσαλονικείς την ξέρουν αυτή τη συνταγή και χαίρομαι που τους συναντώ ξανά», δήλωσε.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη η κ. Κωνσταντοπούλου θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης.