Skip to main content

Η Voria.gr πατάει γκάζι μαζί με τον Σωκράτη Τσολακίδη στο Ράλλυ ΔΕΘ

Η Voria.gr στηρίζει τον οδηγό από τη Θεσσαλονίκη Σωκράτη Τσολακίδη στην προσπάθειά του για διάκριση στο επετειακό 50ό Ράλλυ ΔΕΘ.

Την προσπάθεια διάκρισης ενός εκ των κορυφαίων «πιλότων» στα ελληνικά πρωταθλήματα ράλλυ, του «αειθαλή» οδηγού από τη Θεσσαλονίκη, Σωκράτη Τσολακίδη, στηρίζει η Voria.gr στο 50ό Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Σ. Τσολακίδης, ο οποίος έκανε δυναμικό come back στο «Ράλλυ των Θεών», το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, μετά από απουσία 12 ολόκληρων ετών, επιστρέφει στο... σπίτι του, με το ίδιο αυτοκίνητο και μαζί με τον 58χρονο (!) συνοδηγό του, Χάρη Δήμο. Το πλήρωμα της Traffic Oil Racing Team θα τρέξει με το κορυφαίο αυτοκίνητο Skoda Fabia R5, με στόχο όχι μόνο την πρώτη θέση, αλλά και το θέαμα.

Το 50ό Ράλλυ ΔΕΘ περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, δύο σήμερα και τέσσερις αύριο, Κυριακή, οι οποίες είναι μοιρασμένες σωστά ώστε να μην υπάρχει κενό, με ζηλευτή ποικιλομορφία ώστε να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς αθλητές και με την σωστή δόση ρομαντισμού, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ιστορία του αγώνα.

Σήμερα οι αθλητές θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στη νότια Πύλη της ΔΕΘ και θα εκκινήσουν από το ίδιο σημείο με στόχο να καταφέρουν αλώβητοι ένα μεγάλο Λιβάδι-Πετροκέρασα 19.70 χλμ. και έναν κλασικό Χολομώντα 23.20 χλμ. μέχρι να “δουν” το parc ferme στην κεντρική πλατεία του Πολυγύρου.

Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με μια δύσκολη Παλαιόχωρα των 21.02 χλμ. ακολουθούμενοι από δύο Τσουκαλάδες των 10.88 χλμ. έκαστος με ενδιάμεσο service και ένα Λιβάδι -power stage των 7.31 χλμ. που θα οδηγήσει τα καταπονημένα πληρώματα και τα αγωνιστικά τους εκεί από όπου ξεκίνησαν την προηγουμένη στην νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. όπου και ο τερματισμός του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ράλλυ ΔΕΘ δείτε ΕΔΩ.