Skip to main content

Η ΖeniΘ στηρίζει το Thessaloniki Masters 2018 που ξεκινά αύριο

Το Thessaloniki Μasters 2018 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών.

H ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει ως επίσημος χορηγός το Τουρνουά Beach Volley – Thessaloniki Masters 2018, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών.

Το Thessaloniki Μasters 2018, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 7 έως 10 Ιουνίου 2018, αποτελεί την πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού και συνδυάζει το υψηλό αγωνιστικό θέαμα με δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ αναγνωρίζεται ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά με τη χορηγία: «Η ZeniΘ επέλεξε να στηρίξει ως επίσημος χορηγός την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση προκειμένου να τιμήσει τις ρίζες της, την πόλη της Θεσσαλονίκης, που για περισσότερα από 18 χρόνια τη στηρίζει με την προτίμησή της. Το Thessaloniki Masters 2018 με θέα το Θερμαϊκό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης όχι μόνο του αθλητικού ιδεώδους αλλά και της μοναδικής ομορφιάς της πόλης της Θεσσαλονίκης».

Η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της ΑΕΝ ΑΓ. Τριάδος, ενώ υποστηρίζεται και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.