Skip to main content

Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών (vid)

Ο Θεόδωρος Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρση βαρών, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Έλληνας πρωταθήτής Θοδωρής Ιακωβίδης ξέσπασε.

Μιλώντας με λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά) καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω».

«Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στήριξαν, υπογραμμίζοντας πως ήταν το κίνητρο του για να συνεχίζει να μάχεται τα τελευταία χρόνια.