Skip to main content

Ιατρικό Διαβαλκανικό: Προσφορά εξετάσεων για τη νέα σχολική χρονιά

Tο πακέτο προληπτικού ελέγχου για παιδιά «Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» στο Ιατρικό Διαβαλκανικό περιλαμβάνει διάφορες εξετάσεις.

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, εν όψει της έναρξης της περιόδου των εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά.

Tο πακέτο προληπτικού ελέγχου «Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:

• Παιδιατρική, Οφθαλμολογική και Καρδιολογική κλινική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.
• Tυμπανομετρία και Παιδο - ΩΡΛ κλινική εκτίμηση, για παιδιά από 0-5 ετών, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 30 ευρώ. Για παιδιά από 5–16 ετών συμπεριλαμβάνεται και ακοόγραμμα, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.
• Δερματολογική εκτίμηση στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.
• Παιδοορθοπαιδική κλινική εκτίμηση για την ανίχνευση παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν από τις 12 Ιουνίου έως και τις 31 Οκτωβρίου στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 15:00, στα τηλ: 2310 400463 - 2310 400464.