Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Εκπρόσωποι σωματείων και φορέων συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης και τα παρέδωσαν στο κέντρο φιλοξενίας - Συνάντηση με εργαζομένους.

Το κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στο Κλειδί Σιντικής επισκέφθηκαν εχθές, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, εκπρόσωποι εργατικών σωματείων και φορέων των πόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι παρέδωσαν στους πρόσφυγες και μετανάστες παιδικά ρούχα και παπούτσια, ρούχα και παπούτσια για ενήλικες, γραφική ύλη και σχολικά είδη για τα παιδιά και είδη πρώτης ανάγκης.«Όλα τα παραπάνω συνελέχθησαν από τους εργαζόμενους που θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους ξεριζωμένους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στη συνέχεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους συμβασιούχους εργαζόμενους του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που, όπως επισημαίνει το ΠΑΜΕ, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανασφάλειας στη δουλειά τους. Κατά τη σύσκεψη, σημειώνεται στην ανακοίνωση, τονίστηκε «η ανάγκη να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους των άλλων κέντρων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ