Skip to main content

Είδη πρώτης ανάγκης στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου από τον δήμο Θέρμης

Αντιπροσωπεία του δήμου παρέδωσε στο παιδικό χωριό είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα καθώς και παιχνίδια που συγκέντρωσε ο δήμος και οι πολίτες.

Στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του δήμου Θέρμης με επικεφαλής τον δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο προκειμένου να παραδώσει ενόψει των εορτών, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται εκεί.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν ποσότητες από τρόφιμα μακράς διάρκειας, κουβέρτες, ρούχα και παιχνίδια, καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.Όλα αυτά τα είδη συγκεντρώθηκαν με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και με την πολύτιμη συνεισφορά των πολιτών, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, από τις 14 Δεκεμβρίου έως και χθες, προκειμένου να στηριχθεί το πολύτιμο έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Στην αντιπροσωπεία του δήμου συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης και η υπεύθυνη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Θέρμης Ντία Παυλικιάνη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του δήμου Θέρμης με επικεφαλής τον δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο, είχε επισκεφθεί εκ νέου το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και παρέδωσε συσκευές τάμπλετ προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή των παιδιών στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Επίσης, αποφασίστηκε, ο δήμος Θέρμης να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, αναλαμβάνοντας να καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων της δομής.