Skip to main content

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ο Πέλκας - Δείτε φωτογραφίες

Ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε το γεγονός μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Το ξενοδοχείο ονομάζεται «Mirablue Boutique» και βρίσκεται στο Πευκοχώρι.

Στον τομέα του τουρισμού επένδυσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας καθώς από σήμερα είναι και επίσημα ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Χαλκιδική.

Ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε το γεγονός μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Το ξενοδοχείο ονομάζεται «Mirablue Boutique» και βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Η καριέρα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ εκτοξεύθηκε στην Τουρκία και ήδη αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού έχουν κυκλωμένο το όνομά του στις λίστες τους. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει τις ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών, λίγο πριν αναχωρήσει και πάλι για την Κωνσταντινούπολη.

«Μετά από δύο χρόνια εργασιών ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πύλες μας. Δημιουργήσαμε έναν φανταστικό χώρο για να μείνετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εγώ και η Mirablue Residence είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε. Απολαύστε και περάστε το καλοκαίρι σας μαζί μας στο νέο μας ξενοδοχείο που ανοίγει την Παρασκευή», έγραψε ο Πέλκας στο μήνυμά του.