Skip to main content

Ιερέας στη Νάξο τραγουδάει ραπ σε συναυλία και καταχειροκροτείται (vid)

Ο ιερωμένος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «Διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Καταχειροκροτήθηκε ο παπάς του χωριού Απόλλωνας στη Νάξο, όταν έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε εκδήλωση που έγινε το Δεκαπενταύγουστο το βράδυ, στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Σύμφωνα με το naxostimes, στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πατήρ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα, δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Διασκευάζοντας το τραγούδια, προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πατήρ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «με καλή παρέα θα ‘θελα να ‘σαι πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό, οι προσευχές σου θα φτάσουν ψηλά στο Θεό…».