Skip to main content

Ιερισσός: Παραχωρήθηκε οικόπεδο στην ΕΛΑΣ για το νέο αστυνομικό τμήμα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διευθετούνται από πλευράς Δήμου , γραφειοκρατικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που εντόπισε η σημερινή διοίκηση.

Στη δωρεάν παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στην Ελληνική Αστυνομία προχώρησε με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Αριστοτέλη για την ανέγερση κτηριακής υποδομής για το νέο Α.Τ. Ιερισσού.

Παράλληλα, το τελευταίο χρονικό διάστημα διευθετούνται από πλευράς Δήμου Αριστοτέλη, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που εντόπισε η σημερινή Δημοτική Διοίκηση κατά την προώθηση του ζητήματος και «στις οποίες απέδιδαν αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες τις καθυστερήσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου και την υλοποίηση της απόφασης επανασύστασης του Α.Τ. Ιερισσού», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
«Ο Δήμος έπραξε το δέον, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας επανασύστασης του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, φροντίζοντας για την επίλυση γραφειοκρατικών προβλημάτων, που αν και τυπικού χαρακτήρα, διεύρυναν την απόσταση από τον ουσιαστικό στόχο. Είναι πλέον σειρά της πολιτείας, να υπερβεί γραφειοκρατικές αγκυλώσεις της Δημόσιας Διοίκησης και να προχωρήσει στον ταχύτερο δυνατό χρόνο την υλοποίηση της ειλημμένης απόφασης για την εκ νέου συγκρότηση του Α.Τ. Ιερισσού, στόχο για τον οποίο εντείνουμε τις ενέργειές μας προς κάθε κατεύθυνση», ανέφερε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.