Skip to main content

Ικανοποίηση ΕΣΘ για το στοπ στην πώληση διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ

Dεν θα σταματήσουμε ποτέ να διεκδικούμε λύσεις στα δίκαια ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις, τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την αποδοχή ενός αιτήματος «που από την πρώτη στιγμή είχε θέσει κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown με το από έγγραφό του στις 30 Μαρτίου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη» για αποκλεισμό της δυνατότητας πώλησης άλλων ειδών πλην τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τα καταστήματα τροφίμων όσο διαρκεί το lockdown εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

«Στο ίδιο αίτημα επανήλθαμε την Παρασκευή 6/11/2020 με νέο έγγραφο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης με το οποίο αιτηθήκαμε την αναστολή της πώλησης συγκεκριμένων διαρκών προϊόντων από τα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων, για όλη τη διάρκεια του lockdown», υπενθυμίζει.

Και καταλήγει: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να διεκδικεί λύσεις στα δίκαια ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις, με στόχο τις άμεσες ενέργειες της πολιτείας προκειμένου να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από όλη αυτή τη δύσκολη συγκυρία στην οποία καλούμαστε να επιβιώσουμε».