Skip to main content

Ικανοποίηση ΕΒΕΘ για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την αγορά

Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ακούει τους φορείς που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις, λέει το ΕΒΕΘ.

Την ικανοποίηση για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει, στους 2,5 μήνες του 2ου lockdown, το ΕΒΕΘ είχε στενή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και κατέθεσε σειρά προτάσεων για το συντεταγμένο άνοιγμα της αγοράς και τα αναγκαία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.

«Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ακούει τους φορείς που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις και δίνει και στην Επιμελητηριακή κοινότητα κουράγιο να συνεχίσει το έργο της. Η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού θα εξαρτηθεί από την τήρηση των υγειονομικών κανόνων από τους ίδιους τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις αλλά και την Πολιτεία. Πρέπει όλοι να επιδείξουν μεγάλη υπευθυνότητα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε ένα τρίτο lockdown που είναι αδύνατον να το αντέξει η αγορά», καταλήγει το ΕΒΕΘ.