Skip to main content

Εικόνες: Μεγάλοι νικητές του 51ου Rally ΔΕΘ οι Τσολακίδης - Δήμος

Ο αγαπημένος Μακεδόνας οδηγός, Σωκράτης Τσολακίδης, μαζί με τον συνοδηγό του Χάρη Δήμο κέρδισαν όλες τις ειδικές διαδρομές στα ορεινά της Χαλκιδικής

Αποφασισμένη να σπάσει το ρεκόρ πολυνίκους η ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team, κατέκτησε για ακόμη μια φορά το Rally Δ.Ε.Θ. συνδυάζοντας θέαμα και ουσία με τα περάσματά του, έχοντας στην κατοχή του το γνωστό πλέον σε όλους Skoda Fabia R5.

Ο αγαπημένος Μακεδόνας οδηγός rally, Σωκράτης Τσολακίδης, μαζί με τον συνοδηγό του Χάρη Δήμο κέρδισαν όλες τις ειδικές διαδρομές στα ορεινά της Χαλκιδικής, δίνοντας θέαμα και συναρπάζοντας όλους τους παρευρισκομένους!

Εκ μέρους των αθλητών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Eurosol Racing Team Hungary και όλους τους χορηγούς μας, τον χρυσό χορηγό Traffic Oil Lubricants και τους χορηγούς, Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, DGH ΑΕΒΕ, JORC INDUSTRIAL, KOSMOCAR A.E., Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, 22 Σουβλάκια και χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Η Traffic Oil Lubricants, καταλήγοντας, ευχαριστεί θερμά όλους τους θεατές και φίλους του σπορ που ήρθαν στο βουνό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Επισκεφτείτε την σελίδα της ομάδας στο Facebook