Skip to main content

Οικονόμου για Νέα Τούμπα: Σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν γρήγορα τα έργα

«Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα»

Αναφορά στο έργο ανακατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε από τη Θεσσαλονίκη, στο καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών κάθε Παρασκευή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Θέλω να εκφράσω και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την πρόοδο που συντελείται σε ό,τι αφορά τις πρόδρομες διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου για το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα».

Και πρόσθεσε: «Έχει ήδη εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και έχουμε το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία συνολική ανάπλαση της γύρω περιοχής».

«Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα. Πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλές αναπτυξιακές συνέπειες για την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.