Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΠΘ: ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ή ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ;

«Είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα ο κ. Τσίπρας; Ό,τι άλλο είναι υπεκφυγή και πολιτική κάλυψη της ανομίας», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απάντηση σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα επεισόδια στο ΑΠΘ έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει: «Αντί να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει: είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα; Ό,τι άλλο είναι υπεκφυγή και πολιτική κάλυψη της ανομίας».

Διαβάστε σχετικά - Τσίπρας για ΑΠΘ: Το τελευταίο που θέλουμε είναι να δημιουργηθεί κοινωνική ένταση

Η ανάρτηση Τσίπρα για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν στο ΑΠΘ και στα επεισόδια που εκτυλίσσονται με τις συγκρούσεις φοιτητών και αστυνομικών, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι με τη βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, αλλά με τις βαριοπούλες».

«Το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι "βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα", αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ