Skip to main content

Ηλεκτρονικός Οδηγός Υγείας από τον δήμο Παύλου Μελά

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για πνευματική και σωματική υγεία μέσω της άσκησης και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού την εποχή της πανδημίας.

Ηλεκτρονικό Οδηγό Υγείας δημοσιεύει του Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Παύλου Μελά με πρωτοβουλία του καθηγητή φυσικής αγωγής και πρόεδρου της Κοινότητας Πολίχνης, Μάκη Κοσμίδη.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για την πνευματική και σωματική υγεία μέσω της άσκησης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την παιδική διατροφή και την προστασία της ψυχικής υγείας στην εποχή της πανδημίας.

«Με σύνθημα ''Μένουμε δραστήριοι, γινόμαστε πιο ασφαλείς'' και με διάθεση να μοιραστούμε απλές οδηγίες, υπεύθυνα, με όλους τους συμπολίτες μας, για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά, οποιαδήποτε λοίμωξη και να ενισχύσουμε την πνευματική και σωματική υγεία μας, κυκλοφορούμε διαδικτυακά έναν οδηγό υγείας» αναφέρει ο κ Κοσμίδης.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, σημειώνοντας ότι ο Δήμος αγκαλιάζει αυτή την πρωτοβουλία, αναφέρει ότι τα παιδιά, οι ενήλικες και οι άνθρωποί μας που διανύουν την τρίτη ηλικία έχουν όλοι ανάγκη από αξιόπιστες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν την υγεία τους, την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και να κοιτάξουν το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τον ηλεκτρονικό οδηγό στον σύνδεσμο https://pavlosmelas.gr/odhgos_ygeias_pavlosmelas/