Skip to main content

Ηλεία: Πτώμα δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκε σε αποστραγγιστικό κανάλι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου ενός άνδρα στην Ηλεία που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι - Τι εξετάζουν οι αρχές.

Νεκρός σε αποστραγγιστικό κανάλι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ένας 58χρονος υπάλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου.

Το άψυχο σώμα του άνδρα εντόπισε ποδηλάτης που περνούσε απο το σημείο στο Σκουροχώρι Ηλείας και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 58χρονος, σύμφωνα με το ilialive.gr, φέρεται να χτυπήθηκε απο κάποιο όχημα, όπως αποφάνθηκε ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα.

Στομ δρόμο δίπλα στο γεφύρι του καναλιού οι αστυνομικοί βρήκαν θραύσματα από γυαλιά που ανήκουν σε αυτοκίνητο - πιθανότατα παρμπρίζ, καθώς επίσης και πλαστικό τμήμα από καθρέφτη.

Τα χτυπήματα που έφερε το πτώμα, φαίνεται να είναι προγενέστερα του χρόνου θανάτου. Δηλαδή πιθανόν τραυματίστηκε από όχημα και μετά εξέπνευσε στο σημείο που βρέθηκε.

Είναι πιθανό να τραυματίστηκε και μετά να προσπάθησε να σηκωθεί και να πιαστεί στα κάγκελα του γεφυριού και να έπεσε μέσα στο αυλάκι, κάτι που όμως δεν ταιριάζει και απόλυτα με την θέση που βρέθηκε ανάσκελα.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν, για την ώρα, στο σενάριο του τροχαίου - παράσυρσης του 58χρονου - με εγκατάλειψη από τον οδηγό. Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να γίνει την Τρίτη.