Skip to main content

Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εκφράζει το ΕΒΕΘ και το ΒΕΘ

Οι πρόεδροι του ΕΒΕΘ και του ΒΕΘ εκφράζουν την οδύνη τους και τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Τη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά εξέφρασαν οι πρόεδροι του ΕΒΕΘ και του ΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης και Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του ΕΒΕΘ 

Την οδύνη του για την μεγάλη και πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μασούτης, σε συλλυπητήριες επιστολές που απέστειλε στην οικογένεια της και στο Κίνημα Αλλαγής.

«Η χώρα, η πολιτική της σκηνή και η Βουλή, αλλά πρωτίστως η οικογένεια της, έχασαν μία σημαντική γυναίκα, μητέρα και πολιτικό. Η Φώφη Γεννηματά έδωσε έναν αξιοπρεπή και γενναίο αγώνα για την ζωή της, παραμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή στις επάλξεις της κοινωνίας και των εξελίξεων στην πατρίδα μας. Η παρακαταθήκη της είναι η δύναμη της ψυχής, που την διέκρινε σε όλες τις δοκιμασίες, τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα με σεμνότητα και ηθική», σημειώνει ο κ. Μασούτης.

«Τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΘ στην οικογένεια και στους συντρόφους της» καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του ΒΕΘ

Τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά εκφράζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης σε συλλυπητήρια επιστολή που απέστειλε λίγο νωρίτερα.   

«Η ελληνική πολιτική σκηνή σήμερα έγινε φτωχότερη καθώς έχασε μια άξια και δυναμική πολιτικό. H παρουσία της στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίστηκε από σοβαρότητα, ουσιαστικό λόγο και προσφορά.

Η Φώφη Γεννήματα μαχήτρια της ζωής έδωσε έναν αγώνα με γενναιότητα, περηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δραστήρια και δυναμική μέχρι και την τελευταία στιγμή, πρωταγωνίστησε με όραμα, υπευθυνότητα και διορατικότητα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας επί σειρά ετών.  Πρότυπο γυναίκας, πολιτικού, ανθρώπου. Τα λόγια είναι φτωχά» αναφέρει ο κ. Καπνοπώλης υπογραμμίζοντας πως «το διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και εγώ προσωπικά ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια της», καταλήγει ο κ. Καπνοπώλης.