Skip to main content

Ηλιόπουλος: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η κυβέρνηση - Να συνταγογραφούνται τα μοριακά

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητώντας να συνταγογραφούνται τα μοριακά τεστ.

Μετωπική επίθεση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την μη συνταγογράφηση των μοριακών τεστ, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση αρνείται να ακολουθήσει το παράδειγμα της πλειοψηφίας των χωρών της ΕΕ στις οποίες υπάρχει συνταγογράφηση μοριακών και rapid, άρα καλύτερη ιχνηλάτηση χωρίς δυσβάσταχτη επιβάρυνση για τους πολίτες».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Η άρνηση της κυβέρνησης για συνταγογράφηση των μοριακών τεστ είναι απόδειξη μιας κυβέρνησης επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία. Ακόμα και τώρα, τη στιγμή της έκρηξης ενός νέου κύματος. Η κυβέρνηση αρνείται να ακολουθήσει το παράδειγμα της πλειοψηφίας των χωρών της ΕΕ στις οποίες υπάρχει συνταγογράφηση μοριακών και rapid, άρα καλύτερη ιχνηλάτηση χωρίς δυσβάσταχτη επιβάρυνση για τους πολίτες.

»Για να καλύψει αυτή την επιλογή επιτίθεται σε όσους ζητούν το αυτονόητο με χυδαία ψέματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την ποιότητα των τεστ που διεξάγονται στην Κύπρο.

»Οι απαντήσεις κρατικών αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον κρατήσει όμως στη θέση του. Η βασική του ασχολία άλλωστε είναι τα ψέματα και οι προσβολές προς την κοινωνία, για να συνεχίσουν κάποιοι λίγοι την κερδοσκοπία».